PERSOONSGEGEVENS EN PRIVACY

Ontdek de opties om je persoonsgegevens te beheren.

INSCHRIJVEN VOOR DE DIENST

Sinds 25 mei 2018 en de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), vragen we je om akkoord te gaan met de Algemene gebruiksvoorwaarden en het gebruik/de opslag van persoonsgegevens, zoals: geboortedatum, geslacht, referentiegewicht, sportactiviteiten, enz. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor een goede werking van de service. We gebruiken ze meer bepaald in onze logaritmes voor berekening van het aantal verbruikte kcal tijdens een sportactiviteit.

BEWERKINGEN MET JE GEGEVENS

Meld je aan om toegang te krijgen tot je gegevens.

Je kunt gegevens over jezelf altijd toevoegen of verwijderen:

  • Een sportactiviteit (toevoegen, verwijderen, label bewerken, duur, aantal kilometer, enz.)
  • Een lichaamsmaat (toevoegen, verwijderen)

Deze wijzigingen bieden je de mogelijkheid om je statistieken bij te werken.

Via het menu 'Persoonsgegevens' krijg je toegang tot de functies om je gegevens te beheren:

  • Als je een account hebt aangemaakt voor de inwerkingtreding van de AVG, moet je akkoord gaan met het gebruik van je persoonsgegevens.
  • Gebruik van je gegevens weigeren. Aangezien de service niet kan werken zonder je gegevens, komt dit neer op verwijdering van je account.
  • Gegevensexport aanvragen. We exporteren al je sessies in de native indeling van Decathlon Coach, en in de GPX-indeling. Lichaamsmaten worden geëxporteerd in een CSV-bestand.
  • Je account onmiddellijk verwijderen

OPENBAAR DELEN EN DELEN MET DE COMMUNITY

OPENBAAR DELEN

Je kunt je activiteiten delen op internet. Als je dit aanvraagt, maken we een openbare link aan om je activiteit te raadplegen op internet. Standaard is geen link voor openbare toegang tot je activiteiten voorzien.

Je kunt een gedeelde activiteit altijd weer als privé instellen.

VRIENDEN IN DE COMMUNITY

Als je vriend bent geworden met andere gebruikers van Decathlon Coach, worden je activiteiten standaard met hen gedeeld.

Je hebt echter de mogelijkheid om de inhoud van je activiteiten niet te delen met je vrienden. Dat kun je instellen door het vakje om activiteiten te delen met vrienden, te deselecteren via 'Mijn voorkeuren'.

MEER INFO OVER JE PERSOONSGEGEVENS

Charles A